Ziekendag bij federatie H Clara & Franciscus

Kaag en Braassem – De federatie H Clara & Franciscus zal op woensdag 24 mei 2017 een parochiële ziekendag organiseren in de Petrus kerk te Roelofarendsveen.

U bent welkom vanaf 9.45u. Om 10.30u. vieren wij de Heilige Mis, waarin bisschop Mgr J.H.J. Van de Hende voorgaat. Daarna is er koffie en thee en aansluitend een lekkere lunch. In de middag hebben we een plechtig Lof. Wij sluiten af met een glaasje en een lekker hapje. Vanaf 15.00u. kunt u weer opgehaald worden.

Het is een dag waarbij de katholieke zieken, en aan huis gebonden parochianen samenkomen, voor het delen van geloof, het vierenvan een plechtige eucharistie, een gezellige lunch, een plechtig lof met aanbidding en een passende sluiting.

Asl u nu denkt: dat kan niet, ik heb allerlei hulp nodig, geen paniek! Alles kan. Wij regelen vervoer, zittend of liggend. Wij kunnen 8 mensen in de bedden plaatsen, en verder mensen in rolstoelen zijn van harte welkom. Dit alles wordt begeleid door een arts en verpleegkundigen.

Daarnaast is voor naaste familieleden de mogelijkheid om de eucharistie mee te vieren.De kerk is een grote vrijwilligersorganisatie, ende inzet van vele vrijwilligers kan deze dag doen slagen. Mocht U nog vragen hebben en voor informatie kunt U terecht bij: diakenvanaarle@hotmail.com

Vermeld u dan de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en dieet wensen. Heeft u een bed nodig? Komt u met rolstoel of rollator?

U kunt ook bellen met Joke Daleman 071-8884505 dan noteert zij deze gegevens.

Artikel bron: KenBnieuws