Zesenveertigste Hanepoelloop 2017

Rijpwetering – Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, organiseert s.v. ROAC weer haar traditionele Hanepoelloop bestaande uit een prestatieloop en prachtige wandeltocht dwars door het mooie polderlandschap van Rijpwetering en Oud Ade.

haneloop (Small)

De prestatieloop kent de volgende afstanden: 5, 10 km en 10 Engelse mijl (16,093 km). Voor de jongeren t/m 12 jaar is er een loop van 2,5 km. Het parcours gaat over verharde polderwegen. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf, tussen 09.30 en 10.45 uur in het clubgebouw van s.v. ROAC, gevestigd op het Hertogspark aan Oud Adeselaan in Rijpwetering. De lopers van de 10 km en 10 Engelse mijl starten om 11.00 uur.
De exacte starttijd van de overige afstanden is te bekijken op de website www.svroac.nl, evenals de kosten van het inschrijfgeld. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering en per afstand en per categorie zijn er voor de snelste drie deelnemers prijzen te winnen. Op het Hertogspark is ruime parkeergelegenheid. In het clubgebouw zijn voldoende kleedkamers met douche aanwezig.

Voor de wandelaars is de organisatie er weer in geslaagd twee mooie routes van 13,3 en 23,3 km uit te zetten door de polders rond Oud Ade en Rijpwetering. Wandelaars kunnen starten vanaf 8.00 uur bij het clubgebouw van s.v. ROAC. Voor iedere deelnemer is er, na terugkomst, een leuke herinnering.
Afmelden en ophalen van uw herinnering kan bij de kraam bij de finish, die bemand is tot 14.00 uur. Daarna kunt u zich nog afmelden in de kantine tot 15.00 uur.

Voor meer informatie: De heer J. Hogenboom, tel 06-36302413

Artikel bron: sv ROAC