Zaterdag uitwaaien op de Westeinder met Dag van je Leven

Regio – Zaterdag 16 juni houdt Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag vanuit jachthaven Kempers bij Leimuiden. Zaterdag zullen er zo’n vierhonderd mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samen met hun begeleiding of familie voor een paar uurtjes kunnen genieten op één van de maar liefst 75 boten. Het is het bestuur van de stichting voor de vijftiende keer gelukt om alle Ons Tweede Thuis-cliënten die mee wilden varen een plekje te geven aan boord.

Dit keer wordt het startschot gegeven door Geert Dijks, directeur van HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie. Vanuit de vereniging zullen er ook een aantal boten meevaren met aan boord één of meer mensen met een verstandelijke beperking.
Het belooft weer een groots spektakel te worden met na afloop live muziek in de jachthaven. Zingende DJ Dennis gaat er vast voor zorgen dat er verschillende polonaises gelopen kunnen worden. Hopelijk laat de zon zich ook nog zien zaterdag. Mochten de weersvoorspellingen goed genoeg zijn om te gaan varen, dan wordt het vast weer een groot feest op het water.
Komt u zaterdag tussen elf en één uur gezellig versierde boten tegen op de Westeinderplassen? Vergeet dan vooral niet te zwaaien!