WVC Droomdagtoernooi voor meisjes

Oude Wetering – Zaterdag 20 mei heeft bij SV WVC voor het 2e jaar het WVC Droomdagtoernooi voor meisjes plaats gevonden. Aan dit toernooi hebben van 19 verschillende verenigingen in totaal 46 teams met ruim 430 speelsters deelgenomen.

In iedere leeftijdscategorie, van meisjes onder 9 jaar t/m meisjes onder 19 jaar, werd in poules van 4 of 5 teams de wedstrijden gespeeld.

Door Stichting Droomdag aan het toernooi te verbinden draagt WVC bij aan de bekendheid van deze Stichting in de regio. Stichting Droomdag is binnen Kaag en Braassem inmiddels bij veel mensen bekend maar kan nooit genoeg aandacht krijgen. Het verzorgen van een Droomdag is een onvergetelijke dag voor gezinnen waarvan de vader of de moeder ernstig ziek is.

droomdag

Dankzij diverse donaties en acties is tijdens dit toernooi een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Droomdag € 2.028,-

De cheque is dan ook door de Jeugdvoorzitter Willem Kliffen aan het einde van dit toernooi overhandigd aan Paul van den Hoorn voorzitter Stichting Droomdag.

Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers en deelnemende teams kan WVC weer spreken van een geslaagd toernooi.

Auteur: WVC
Artikel bron: KenBnieuws