Workshop yoga en intuïtief schilderen

Regio – In samenwerking met Simone Mooyman (Praktijk beeldende kunstzinnige therapie voor Yoga en therapie) worden er in 2017 workshops georganiseerd met yoga & schilderen. De groepen zijn min. 6 tot max. 10 personen.

Neem een moment helemaal voor jezelf en geef je op voor de workshop Yoga & Intuïtief schilderen. We zullen beginnen met een heerlijke ontspannen yogales om in verbinding met jezelf en met de mooie omgeving te komen. Na de lunchpauze volgt het schilderen op doek.

In deze workshop leer je contact te maken met de vaak ondergesneeuwde intuïtie die iedereen in zich heeft. Laat je verassen door de mooiste creaties die tevoorschijn komen zonder met een vooropgezet plan aan te slag te zijn gegaan.

We werken elke workshopdag met een ander thema. Je kunt je opgeven voor een van de volgende data:

17 april 2017 thema Ontwaken
Met Pasen vieren we o.a. het begin van de lente. De dagen worden langer, het wordt warmer en lichter. Dat licht kunnen we ook in onszelf ervaren. We gaan meer naar buiten en misschien zijn we vaker opgewekt. In deze workshop staat het licht van de lente centraal.

 7 mei 2017 thema Vrijheid.
Twee dagen na Bevrijdingsdag staat de workshop in het teken van vrijheid. Vrij bewegen, vrij gevoel, vrij schilderen. Laat je vooroordelen maar thuis want in deze workshop open we ons hart en geven we onszelf volledige vrijheid.

 28 mei 2017 thema Groei.  Het is volop lente en alles in de natuur groeit en bloeit. We laten ons inspireren door alles wat leeft in de natuur. De yogales zal een actieve hatha yogales zijn.

 5 juni 2017 thema Rust.
Vroeger was het traditie om met Pinksteren een week rust te nemen. In deze workshop staat het thema rust en ontspanning centraal. Met een heerlijke ontspannen yin yogales en yoga nidra (ontspanningsyoga). Ook tijdens het schilderen is rust nemen voor jezelf het belangrijkste doel.

Ervaring met yoga en met schilderen is niet nodig. Iedereen mag meedoen.

Data: 17 april 2017 (2e paasdag), 7 mei 2017, 28 mei 2017 en 5 juni 2017 (2e pinksterdag)

Locatie: Blankenhoeve, Vennemeer 39, 2374 AV Oud Ade (vlakbij Leiden)
Kosten:  € 65 p.p.

incl. materiaalkosten en lunch.

Of geef je op met een groep vrienden, familie of collega’s, dan plannen we samen een datum!

Artikel bron: Praktijk Denise