Workshop ‘Mooi Woubrugge’, op fotojacht in Woubrugge en omgeving

Woubrugge – Het Dorpsleerhuis Woubrugge organiseert op donderdagavond 18 mei de fotoworkshop ‘Mooi Woubrugge’: met de digitale camera op pad om de mooiste plekjes van Woubrugge vast te leggen.

Kent u dat gevoel van herkenning wanneer u na een lange vakantie de contouren van ons mooie dorp weer ziet verschijnen? De toren van de Dorpskerk die u al van ver herkent, de brug, de Wetering en alle karakteristieke gebouwen en huizen die u weer ziet als u ons dorp binnenrijdt.

Woubrugge heeft veel karakteristieke en mooie plekjes die je soms maar al te makkelijk over het hoofd ziet. Als je de tijd neemt en goed om je heen kijkt valt er veel te “zien”. Soms moet je de dingen net even vanuit een ander gezichtspunt bekijken of door een andere bril of lens….

In de workshop “Mooi Woubrugge” willen we zoveel mogelijk van deze plekjes ontdekken en hier mooie foto’s van maken. Na een korte inleiding met wat handige tips en voorbeelden, gaan we onder leiding van John de Kleer op pad. We zullen dit te voet doen. U heeft natuurlijk wel een fotocamera nodig. Een digitale camera is hierbij het makkelijkste zodat we na afloop met elkaar de foto’s kunnen bekijken. Aan de camera worden geen speciale eisen gesteld, tenslotte begint het maken van een mooie foto in de eerste plaats met “goed kijken”. Als het mogelijk is en er nog genoeg tijd voor is, bekijken we de foto’s na afloop met elkaar. Indien gewenst kunnen we ook een nieuwe afspraak met elkaar maken zodat u uw mooiste foto’s op uw gemak kunt uitzoeken en deze op een mooie manier kunt presenteren aan elkaar.

We starten op 18 mei om 19:00 uur vanuit de Gereformeerde Kerk van Woubrugge aan de dr. A. Kuyperweg. We hopen natuurlijk op goed weer, maar ook bij mindere weeromstandigheden zijn er toch vaak mooie foto’s te maken. Als de weeromstandigheden echt te slecht zijn, wordt een nieuwe afspraak gemaakt. De kosten bedragen € 5,00. Graag vooraf opgeven door een email te sturen aan

dittyburggraaff@hotmail.com

Artikel bron: Dorpsleerhuis Woubrugge