Workshop bewegingsleer Chi Neng Qigong door ChiTrust

Oude Wetering – Op zoek naar een manier om je leven te optimaliseren en je gezondheid te verbeteren?
Deze workshop is voor iedereen vanaf 18 jaar, zonder ernstige klachten of -aandoeningen. Iedereen kan op zijn / haar eigen niveau deelnemen aan deze workshop.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de kracht van bewegingsleer Chi Neng Qigong. Je kunt de helende werking van deze bewegingsleer direct zelf ervaren. De theorie is onderdeel van deze cursus, waarbij je uitleg krijg over de achtergronden van deze vorm. Je krijgt voldoende instructies om zelf thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, je balans en je gezondheid. Chi Neng Qigong geeft je de regie over je leven. Je leert hoe lichaam en geest op een natuurlijke manier kunnen samenwerken.

De volgende oefeningen uit de Level 1 worden o.a. behandeld:

– Warming up: De warming up zorgt ervoor dat de meridianen worden geopend, de organen verwarmd, de knieein versoepeld en de ruggengraat losgemaakt.
– la Qi: Uitwisseling van de Qi(levensenergie) van je lichaam met de Qi van de natuur
– Sway la Qi: De Sway La Qi is een oefening om vanuit beweging en visualisatie in ontspanning te komen.
– Lift Qi Up: Het fundament van Chi Neng Qigong. Een heel eenvoudige oefening met groot efect op de energiehuishouding waardoor klachten verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.
– Three Centres Merge: Een staande meditatieve oefening die lichaam en geest versterkt. Het onderrug-, middel- en staartbeengebied worden flexibeler en de basisvoorraad energie neemt toe.

Datum/tijd:

11 maart van 10:00 – 17:00 uur

Locatie gewijzigd naar:

Multifunctioneel Centrum De Spreng Oude Wetering
Kerkstraat 50
2377 AV OUDE WETERING

Meer info: https://chitrust.nl/eendaagse-workshop

Artikel bron: KenBnieuws