Wonen tussen Braassemerdreef en het Westeinde

Nu De Oevers zijn voltooiing nadert zijn er diverse andere ontwikkelingen in Roelofarendsveen gaande en Heembouw zit ook niet stil. Zo zijn wij achter de schermen bezig met de ontwikkeling van Westend, een locatie tussen de Braassemerdreef en het Westeinde. In Westend worden op drie eilanden circa 220-240 prachtige woningen ontwikkeld met veel water en groene oevers.

Begin 2018 zal de gefaseerde verkoop starten. Hoe de woningen er exact uit gaan zien, is nog niet bekend. Een dorpse / landelijke sfeer en duurzaamheid zijn in ieder geval belangrijke uitgangspunten. Er komt een gevarieerd aanbod met verschillende typen en prijsklassen, waardoor Wonen in Westend voor velen een unieke kans kan bieden om te wonen op een toplocatie.

Doe mee met het woononderzoek
Zoals we dat ook bij De Oevers hebben gedaan, vinden we het wenselijk om met toekomstige bewoners in gesprek te gaan. Zo kunnen we de ontwikkeling van het gebied aan laten sluiten bij de wensen en vragen uit de markt. Heeft u interesse of kent u wellicht iemand die graag in het mooie dorp Roelofarendsveen zou willen wonen? Doe dan mee met het woononderzoek Wonen in Westend! Of stuur deze e-mail gerust door naar een bekende.

Voor het onderzoek: https://nl.surveymonkey.com/r/wonen-in-westend

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht en het woononderzoek? Neemt u dan contact op met Heembouw, telefoon 071 – 332 00 50.

Auteur: Tekst: De Oevers