Win een unieke tuintegel met spreuk!

De Kwakel – Facebook pagina ‘Ik ben niet spreukeloos’ van John van der Maat is een unieke samenwerking aangegaan met Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout en Marlux. Er zijn 5 tuintegels geproduceerd met een spreuk erop.

Deze originele tegel is een echte collectors item en een absolute eyecatcher in iedere tuin. De tegel heeft een formaat van 60×60 met de spreuk: ‘Toen je de poort binnen liep was je er al ingetuind’. Het is een betonnen en gecoate tegel. A-kwaliteit zoals we van Marlux kennen in de kleur licht grijs.

U kunt een tegel ter waarde van € 124,95 winnen door de slagzin af te maken: Zonder deze tegel is mijn tuin niet compleet, omdat……. U kunt op meerdere manieren meedoen: via de website van Kooyman B.V. (www.kooymanbv.nl/spreukeloos) of door een mail te sturen naar info@kooymanbv.nl. De winactie loopt van 1 oktober tot en met 22 oktober 2016.

Bent u benieuwd naar deze unieke en bijzondere tuintegel? Deze kunt u komen bekijken en kopen bij Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout in De Kwakel.

img_0700-persbericht