Wijkpunt het Spant vanaf 22 augustus weer open

Leimuiden – Na een korte zomerstop heten wij u vanaf 22 augustus weer van harte welkom in wijkpunt het Spant in Leimuiden. U kunt daar elke dinsdag tussen 9.30 en 16.00 uur en op donderdag van 9.30 tot 15.30 uur terecht voor ondersteuning bij hulpvragen op het gebied van zorg en welzijn, vrijwilligerswerk, voor een kopje koffie, een spelletje en diverse andere activiteiten.

Op dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur kunt u aansluiten bij de creaclub voor allerlei leuke activiteiten. De komende tijd staan op het programma: handletteren, dakpannen versieren, tekenen en het maken van diverse schilderijen.

Op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur is er het inloopspreekuur van Tom in de buurt, de Driemaster, het Kernteam en WMO. Professionals staan voor u klaar om informatie te verschaffen of met u mee te denken bij vragen op het gebied van zorg en welzijn (individuele begeleiding, mantelzorg, WMO, de papierwinkel of vluchtelingenbegeleiding).

Op donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur haken en breien we gezellig met elkaar. Daarnaast kunt u sjoelen, darten, rummikub spelen, kaarten of gewoon gezellig komen kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kijk op de website van Tom in de buurt voor meer informatie over onze activiteiten in het Spant in Leimuiden www.tomindebuurt.nl Bezoek onze Facebookpagina Tom in de buurt Kaag en Braassem

Artikel bron: Tomindebuurt