Wijkagent stelt zich voor

Kaag en Braassem – Er is een nieuwe wijkagent in de gemeente met als werkgebied Hoogmade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Kaag-dorp.

Mijn naam is Rhianne Cijs-Klomp, ik ben 13 jaar werkzaam bij de politie waarvan de laatste twee jaar als wijkagent. Voorheen was ik werkzaam binnen de eenheid Midden Nederland en was ik wijkagent in Huizen (Politie Huizen). Sinds begin deze maand heb ik de overstap gemaakt naar Politie Eenheid Den Haag en ben ik werkzaam als wijkagent van bovengenoemde plaatsen.

Als wijkagent ben ik de schakel tussen wijk, politieorganisatie en verschillende partners. Mijn werk speelt zich deels op straat af en deels achter de schermen.
Mijn missie als wijkagent is betrokken en verbindend zijn, zowel binnen als buiten de organisatie. Samen sterk in de aanpak van criminaliteit, en daarmee samen voor veiligheid.
Een spin in het web, het aanspreekpunt voor de wijk, samen met bewoners werken aan knelpunten in de wijk en met elkaar werken aan duurzame oplossingen.

U kunt met mij in contact komen door te bellen met 0900-8844 of kijk op: https://www.politie.nl/…/kaag-en-b…/rhianne-cijs-klomp.html…

Artikel bron: Politie