WIJ Presenteert presenteert: MADE PP Promo | WIJ Presenteert Beantwoorden| Vandaag, 14:32 Beste bezoeker van WIJ Presenteert, Kunsttentoonstelling MADE • Thema: Vliegen • 17 en 18 december 2016

WIJ nodigt u van harte uit om te kijken hoe het thema van kunsttentoonstelling MADE door lokale kunstenaars geïnterpreteerd is. De kunstwerken zijn al ingenomen, en staan geheimzinnig achter een gordijn. De komende dagen krijgt de tentoonstelling langzaam vorm. Komt u aanstaande zaterdag of zondag even langs?

att00002

Vliegen is alles dat zweeft, fladdert, flappert en wappert, van een piepklein insect, tot een libelle, vlinders en vogels. Een superheld, ballon, een vlieger die hoog in de lucht vliegt of nog hoger een vliegtuig of een raket. Vliegen is vrijheid, snelheid, haast hebben, denk aan iets dat voorbijvliegt. Maar ook de tijd kan voorbijvliegen, wat weer kan zorgen voor opvliegers.

Tentoonstelling wordt gehouden in Kaskade (De Kiem), Schoolplein 1, Roelofarendsveen. Geopend zaterdag 17 en zondag 18 december van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: vrijwillige bijdrage.

Auteur: WIJ Presenteert
Foto bron: WIJ Presenteert