Wie wordt de sporter van 2017?

Kaag en Braassem – Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar 2017.

Sporters voordragen
Tot en met 31 januari 2018 kunt u uw favoriete sporter(s) uit Kaag en Braassem voordragen. De sporter die u voordraagt hoeft niet meer in Kaag en Braassem te wonen, maar moet hier wel een belangrijk deel van zijn of haar jeugd hebben doorgebracht én lid zijn geweest van een lokale sportvereniging. Ook kunt u een lokale sportploeg voordragen om te worden verkozen tot de beste van 2017.

Wilt u een sporter of sportploeg voordragen, dan kan dat via www.sportweekkaagenbraassem.nl. Het is hierbij belangrijk dat u duidelijk beschrijft wat de betreffende sporter of sportploeg in 2017 voor bijzondere prestatie(s) heeft geleverd.

Een jury, bestaande uit oud-topsporters, zal uit alle voordrachten in iedere categorie drie personen/ploegen nomineren en de uiteindelijke winnaars kiezen.

Op donderdagavond 19 april 2018 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Artikel bron: St. Sportpromotie KenB