Wethouder Yvonne Peters opnieuw lijsttrekker VVD

Kaag en Braassem – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VVD Kaag & Braassem is Wethouder Yvonne Peters door het bestuur voorgedragen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met deze voordracht, waarmee Yvonne de nieuwe lijsttrekker van de VVD Kaag en Braassem is. Het bestuur is blij dat Yvonne de kar wil gaan trekken om tot een goed verkiezingsresultaat te komen. Bestuursvoorzitter Ingrid Bader: “Yvonne heeft in de lopende raadsperiode als wethouder een positieve bijdrage kunnen leveren aan een groen Kaag & Braassem waar ruimte is voor ondernemerschap en we zijn dan ook verheugd dat ze dat in ieder geval de komende vier jaar ook weer wil gaan doen.”
Yvonne is zelf ook erg content met haar verkiezing als lijsttrekker: “Het is een eer dat de leden mij hebben gekozen tot lijsttrekker. Ik ga me inzetten voor een mooi verkiezingsresultaat!”
Op vrijdag 12 januari 2018 vindt de volgende Algemene Ledenvergadering plaats, waarin de definitieve kieslijst vastgesteld zal worden.
Yvonne Peters-Adrian

Artikel bron: VVD