Werkochtend voor ondernemers

Kaag en Braassem – Wil je als ZZP’er/ondernemer of organisatie continuïteit of misschien wel persoonlijke groei? Maar is iemand voor je communicatie inhuren net nog een stap te ver? Kom dan naar de Werkochtend van Free Design. De eerste Werkochtend is op 27 september en is een GRATIS try-out.

Free Design gaat Werkochtenden organiseren voor ZZP’ers, Starters, kleine bedrijven en organisaties in de regio Kaag en Braassem. Want kennis delen is niet alleen leuk. Verbindingen leggen is ook nog eens heel effectief. En je kunt veel leren van elkaars ervaringen.

Het doel van de werkochtenden is om je kennis op communicatiegebied te vergroten. Je krijgt praktische informatie op verschillende terreinen, elk uitgelicht door specialisten op hun vakgebied. Daarmee krijg je de tools in handen om je bedrijf/organisatie beter zichtbaar te maken en duidelijk gepositioneerd in de markt te zetten. Door tijdens de werkochtend te sparren met andere ondernemers kun je bovendien van elkaar leren. En je bouwt tegelijk verder aan je netwerk! De Werkochtenden zijn voor minimaal 4, maximaal 8 personen, zodat er ook voldoende ruimte is voor je persoonlijke vragen.

Dus wil je je kennis vergroten en de communicatie van je bedrijf verbeteren? Kom dan naar de werkochtend op 27 september. Meld je aan op https://www.free-design.nl/werkochtend

Werkochtend
donderdag 27 september
GRATIS try-out!!

Je kunt nu de try-out van deze eerste werkochtend gratis bijwonen. Wees er snel bij en geef je nu op!

donderdag 27 september van 10:00 – 12:00

Locatie: kantoor Free Design, Stationsstraat 2b,
2371 SH Roelofarendsveen