Wegafluitingen N207 en N446

Regio – Op de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn vinden in april en mei meerdere weekendafsluitingen plaats. Komende tijd betekent dit extra hinder voor de weggebruiker. De afsluitingen op de N207 zijn noodzakelijk om busstroken aan te leggen, de kruispunten te verbeteren en de bruggen over de Drecht en Leidsevaart te vervangen. Maatregelen ter bevordering van de doorstroming van het verkeer en een betere bereikbaarheid van de regio.

De N207 tussen de kruising Kruisweg/N446 tot aan de rotonde Vriezenweg wordt meerdere malen afgesloten voor al het verkeer.

Het gaat om de volgende weekenden:

  • Vrijdagavond 28 april 20.00 uur tot maandagochtend 1 mei 05.00 uur
  • Vrijdagavond 19 mei 20.00 uur tot maandagochtend 22 mei 05.00 uur

Omleidingsroute tijdens weekendafsluitingen

Tijdens de weekendafsluitingen wordt verkeer op de N207 omgeleid via de A4. Volg hiervoor de gele omleidingsborden. Bij de dorpen Leimuiden en Rijnsaterwoude worden verkeersregelaars ingezet. Bovenstaande afsluitingen zijn afgestemd met onder andere de hulpdiensten en het ov-vervoersbedrijf. Het ov-bedrijf zal zelf haar reizigers informeren.

Werkzaamheden aan de N446

De provincie Zuid-Holland voert tot juli 2017 ook werkzaamheden uit op de N446 tussen Woubrugge en de Doesmolenbrug bij de A4 (Hoogmade). Houd u rekening met extra verkeershinder.

Waar gewerkt wordt, is overlast

Tijdens de werkzaamheden streven we ernaar u zo volledig mogelijk te informeren. Mocht u naar aanleiding van de werkzaamheden vragen hebben of een melding willen maken, dan kunt u deze sturen naar zuidholland@pzh.nl.

Artikel bron: Prov. Z-H