Wederom een zeer geslaagde aflevering van de mini champions league bij WVC

Zondag 2 april was er bij voetbalvereniging WVC wederom een nieuwe aflevering van de mini champions league.
Voor deze aflevering waren er maar liefst 48 jongens en meisjes die zich hadden opgegeven, en had de organisatie hier bijna een nieuw record aantal deelnemers.

Natuurlijk is het aantal deelnemers niet het allerbelangrijkst voor de organisatie.
We vinden het belangrijker dat de aanwezige kinderen het elke keer weer naar hun zin hebben

Tenslotte is de mini champions league bij WVC bedoeld om kinderen tussen de 4 -6 jaar op een speelse en vooral ongedwongen sfeer kennis te laten maken met voetbal. Dit alles uiteraard onder deskundigen en vooral enthousiaste begeleiders.

Hiervoor kunnen we bij elke aflevering weer rekenen op de jongens en meisjes van de Bona ventura college, die bij ons hun maatschappelijke stage vervullen. Hier zijn wij van WVC natuurlijk heel erg blij mee!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog onze eigen mensen van WVC die elke aflevering van de mini champions league tot een succes maken.

Zo zijn er bij iedere aflevering een viertal jongens van heren 1 aanwezig, om de kinderen de fijne kneepjes van het voetbal bij te leren.

Maar laten we ook vooral de mensen achter de bar niet vergeten, zij zorgen er immers voor dat alle meegekomen ouders, opa’s , oma’s en overige supporters een lekker bakkie verse koffie of thee kunnen bestellen, daarnaast krijgen ze ook nog eens een lekkere koek.
Hiermee is de mini champions league niet alleen een feestje voor de kinderen, maar eigenlijk voor ons allemaal.

Hiermee bedoel ik dan ook de begeleiders en de organisatie .
Want ondanks het vele werk en de voorbereidingen wat we er natuurlijk graag voor over hebben, vinden ook wij iedere aflevering weer een groot feestje.

Ben je tussen de 4-6 jaar, en wil je het feestje graag eens met ons meevieren? geef je dan snel op voor de volgende aflevering van 23 april en 7 mei van de mini champions league bij WVC
Opgegeven kan via championsleague@sv-wvc.nl

Natuurlijk kan je hier ook terecht voor nadere informatie.

Wij zien jullie graag bij de mini champions league van WVC.
En neem gerust veel supporters mee, want bij WVC is iedereen van harte welkom!

Graag tot zondag 23 april.

Groeten,
Team mini champions league

Auteur: WVC