WAT brengt Bananasplit op de planken

Woubrugge – WAT brengt Bananasplit op de planken van Wendy Stroobant. Het belooft een spetterende voorstelling te worden met veel verkleedpartijen en de nodige spanning

Het kluchtig blijspel speelt in Het Museum van Moderne Kunst. Het museum trekt weinig publiek en er gaan geruchten dat het wordt bedreigd met sluiting. De conservator raakt in paniek wanneer het bezoek van de Minister van Cultuur wordt aangekondigd. Om hem de indruk te geven dat het er altijd erg druk is, worden inderhaast allerlei maatregelen genomen waardoor -uiteraard- de nodige misverstanden ontstaan. Suppoost, poetsvrouw en conservator; iedereen zet zijn beste beentje voor.

SONY DSC

WAT

Totdat…. alles volledig uit de hand loopt wanneer het gezelschap wordt gegijzeld.

Kortom, een ontspannende, lachwekkende toneelvoorstelling met een tal van leuke typetjes zoals u dat van W.A.T gewend bent!

De data van de uitvoering zijn: Vrijdag 17 maart 2017 – Aanvang 20.00 uur

Zaterdag 18 maart 2017- Aanvang 14.30 uur (Matinee .. )

Zaterdag 18 maart 2017 – Aanvang 20.00 uur

lokatie: Aspergehof Noordam, Boddens Hosangweg 63,2481 KX Woubrugge

 Wij voorzien U van koffie/thee en wat lekkers erbij, diverse consumpties tijdens de pauze, en/of een hartige versnapering in de vorm van een kaasplankje en/of bitter garnituur. Naderhand is er volop ruimte voor een “meet & greet”.

Toegang: € 6,50 aan de zaal


In de voorverkoop: € 6,50 + 1 lot

 Voorverkoop adres: A van Raad – Rijwielen & Doe Het Zelf artikelen, Batehof 3


Artikel bron: WAT