Walk en Talk in september

Regio – De Walk en Talk bijeenkomsten gaan in september weer van start. Niet meer met Renzo Waasdorp, maar Nathalie Koumans als begeleider.

WalkTalk-logo2

Nathalie werkt nu iets meer dan een jaar bij Bibliotheek Rijn en Venen en zij is daar onder andere projectmedewerker bij Het Taalhuis, ze plant digitale cursussen, draagt bij aan de management rapportages, springt af en toe bij bij projecten op het gebied van informatiedienstverlening en zij gaat nu dus ook de Walk&Talk begeleiden.

Nathalie heeft veel ervaring met het thema werk zoeken en daarnaast begeleidt zij al twee jaar werkzoekenden via netwerkwandelingen en workshops.

In Nieuwkoop is de eerste bijeenkomst op 19 september en een dag later is de bijeenkomst in Roelofarendsveen.

 

Omdat Nathalie op 19 en 20 september nog op vakantie is, zal Nelly Sarprong die Walk&Talk bijeenkomsten begeleiden.

Nelly Sarpong is actief bij SGI-Nederland, een wereldwijde boeddhistische beweging. De SGI is een wereldwijde beweging van mensen die op basis van het boeddhisme van Nichiren Daishonin, de leer van Nam-myoho-renge-kyo, waarde creëren en iedereen aanmoedigen het beste uit zichzelf te halen: https://www.sginl.org/

De Walk&Talk op 19 en 20 september staat in het teken van de boeddhistische filosofie: The good, the beauty and the benedit van de Japanse onderwijskundige en oprichter van de SGI Makiguchi.

Het goede staat voor: de waarde die jij met jouw werk creëert voor jezelf en voor de samenleving. Het mooie/ je passie staat voor: werk doen, dat jij leuk vindt en waar jij je passie en talent bij in kan zetten. De beloning staat voor de financiële verdiensten, zodat jij voor jezelf en/of jouw familie kan zorgen.

Meer over SGI-Nederland: https://www.sginl.org

Walk en Talk: Nieuwkoop: 19 september van 9:30 – 11:30 uur (3e dinsdag van de maand)

Roelofarendsveen: 20 september van 10:00 – 12:00 uur (3e woensdag van de maand)