Walk en Talk alleen nog in Alphen

Regio – De Walk&Talk in de bibliotheek-vestigingen in Nieuwkoop en in Roelofarendsveen gaan volgend jaar niet meer door. In Alphen aan den Rijn blijft Walk&Talk voorlopig nog wel.

Het eerste kwartaal zal in de Alphense bibliotheek nog gewoon de Walk&Talk zijn. Hoe en/of de Walk&Talk daarna ingevuld gaat worden, is nog niet duidelijk.

De eerstvolgende Walk&Talk is in verband met de kerstvakantie niet op 2 januari, maar op 16 januari van 9:30 tot 11:30 uur in de bibliotheek aan het Aarplein 5. Het thema van die bijeenkomst is arbeidsmarktdiscriminatie. De gastspreekster is Ioanna Shandu.

In februari en in maart vind de Walk&Talk in Alphen aan den Rijn gewoon weer op de eerste dinsdag van de maand plaats  van 9:30 tot 11:30 uur. (6 februari en 6 maart)

Walk & talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar je ervaringen kan uitwisselen. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht. Met Walk&Talk geeft de bibliotheek werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten te netwerken en kennis en ervaringen te delen.