VVD Kaag en Braassem presenteert haar nieuwe kandidaten

Kaag en Braassem – Op 12 januari kwamen de leden van de VVD Kaag en Braassem bijeen om de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 samen te stellen.

Onze lijsttrekker, Yvonne Peters, is tijdens een eerdere vergadering benoemd en kreeg opnieuw applaus van de leden.  Ook over de rest van de kandidatenlijst bestond veel eensgezindheid. Voorzitter Ingrid Bader zegt erg tevreden te zijn over het verloop van de avond.

Op de tweede plaats is gekozen Peter van Dijk. Peter woont nu bijna een jaar in de oevers, Roelofarendsveen, maar loopt al veel langer mee in de schaduwfractie. Hij heeft onlangs zijn studie succesvol afgerond en is klaargestoomd voor een plek in de raad. Peter is Controller bij de Gemeente Nieuwkoop.

Alwin Koek, ons huidige raadslid, heeft voor de derde plaats gekozen. Alwin heeft de afgelopen twee jaar een drukke taak gehad als fractievoorzitter, een taak die hij graag met Peter deelt.

Op de vierde plaats staat Jan van der Geest onze specialist in ruimtelijke ordening. Op plaats vijf Roy Möllers uit Leimuiden. Ondanks zijn jonge leeftijd (25 jaar) heeft Roy al ruime bestuurlijke ervaring opgedaan als bestuurslid van de Kickers en secretaris van de VVD Kaag en Braassem.

De rest van de lijst is samengesteld uit inwoners van Kaag en Braassem met een liberaal geluid, die maatschappelijk betrokken zijn en van verschillende leeftijden en met een representatie uit de dorpskernen die onze mooie gemeente rijk is. Ook de VVD Kaag en Braassem is Lokaal, uitgebreid met een landelijk netwerk.
We zijn ook verheugd met het aantal jonge VVD leden die dit jaar voor het eerst op de lijst staan. Dit zijn Guus van de Ven (20 jaar, Rijpwetering), Rens Peperkoorn (24 jaar, Roelofarendsveen) en Roy Möllers (25 jaar, Leimuiden). Samen met Harm van Bezouw (35 jaar, Leimuiden) vormen zij het campagneteam.

De VVD Kaag en Braassem gaat de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Daartoe hebben wij ook een duidelijke en vooral praktische visie samengesteld voor de komende vier jaar in onze gemeente. Wij willen hier graag met u over in gesprek. U komt ons waarschijnlijk tegen tijdens onze campagneactiviteiten of openbare fractievergaderingen op het gemeentehuis.

De definitieve kandidatenlijst en het volledige verkiezingsprogramma is terug te vinden op de website van de VVD Kaag en Braassem.

Artikel bron: VVD