Vrijwilligers gevraagd voor Halloween Woubrugge

We hebben hebben al een heel aantal aanmeldingen maar hebben nog veel meer mensen nodig!!!! www.freakywoodbridge.nl

Halloween

Op 29 oktober is het al weer zover! Halloween in Woubrugge. Om er een leuke en geslaagde avond van te maken hebben we naast deelnemers natuurlijk ook vrijwilligers nodig.

Wie en wat zoeken we?

Begeleiders om met de kinderen mee te lopen

Werkgroepen voor de schrikposten

Figuranten voor de schrikposten

EHBO’ers en fotografen

Hiervoor kan je je tot en met vrijdag 16 september opgeven. Op die avond zullen we een vrijwilligersavond houden waarop we het een en ander uit zullen leggen. Daarna kan ieder zich voor een bepaalde taak opgeven. Het zou leuk zijn als jullie alvast ideeën bedenken voor de schrikposten en alvast zelf groepjes maken.

Via de aanmeldpagina kunt u ook uw huis op de route plaatsen. We gaan dit jaar meerdere routes maken zodat iedereen bezocht wordt en dat de snoepjes beter verdeeld worden. Graag opgeven voor 15 oktober zodat we na de inschrijving van de deelnemers de routes kunnen gaan maken.

Natuurlijk hebben we ook deelnemers nodig!! Ook hiervoor geldt opgeven VOOR 15 oktober. Op deze dag is het namelijk inschrijven en deelname bandje ophalen. Je kan dan ook je voorkeur opgeven met welke vrienden je de route ik gaan doen. Daarna kan niemand zich meer aanmelden omdat we dan de groepen al gemaakt hebben. Opgeven kan vanaf 4 jaar. We passen de routes aan naar de leeftijd van de kinderen. Ook voor de oudere jeugd hebben we een leuke route in petto dus ook voor ouders die zin hebben in een huiveringwekkende tocht mogen zich opgeven. Deelname kost € 5,00 per persoon. Tijdschema’s zijn vanaf 22 oktober
beschikbaar.

Mochten er ook nog mensen of bedrijven zijn die denken ons ergens mee te kunnen helpen horen we dat natuurlijk ook graag!

Artikel bron: www.freakywoodbridge.nl
Foto bron: www.freakywoodbridge.nl