Voorstelling “Voor je het weet zijn ze groot”

Kaag en Braassem – Op dinsdagavond 11 april is er een speciale voorstelling “Voor je het weet zijn ze groot” voor de inwoners van Kaag en Braassem. De voorstelling is een interactief theaterstuk waarbij acteurs herkenbare opvoedsituaties uitbeelden. Vervolgens zoeken de acteurs samen met het publiek, de ouders, naar oplossingen. De belangrijkste thema’s van de bijeenkomst zijn opvoeding, gezond eten en bewegen. Situaties die voorkomen gaan over: ontbijten, snoepen en snacken, gamen en buitenspelen. De voorstelling is voor ouders met kinderen tussen de 2 – 12 jaar.

Tijd: 20:00 tot 21:15 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Locatie: De Ontmoeting, Dorpsstraat 51, Leimuiden
Kosten: Gratis

De voorstelling wordt georganiseerd door de basisscholen in Leimuiden als voorloper op het integraal kind centrum dat er in de toekomst gaat komen in samenwerking met Family Factory en het Centrum Jeugd en Gezin.

Wilt u deelnemen aan deze voorstelling? Meldt u dan aan! Dit kan door te mailen naar ffleimuiden@gmail.com o.v.v. “Voor je het weet zijn ze groot” en het aantal personen waarmee u komt. Wilt u meer informatie over de voorstelling? Kijk dan op www.cjgkaagenbraassem.nl.

Artikel bron: Interactief theater