Voorjaarsconcert in Rosso door DHH

Hoogmade – Het eerste concert van slagwerkgroep, orkest en leerlingenensemble heeft dit jaar wat langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Op 20 mei presenteren we ons in een geheel nieuwe vorm, zowel muzikaal als wat betreft onze vorm. De manier waarop laten we nog in het midden, maar het zal aansluiten bij het thema. Doordat ons orkest is aangevuld met ongebruikelijke instrumenten voor een harmonieorkest, ‘klinkt’ het anders. Onze muziekkeuze past bij ons motto “Muziek voor elkaar” en spreekt daardoor vast aan. Interesse gewekt? Wij nodigen u bij deze van harte uit om ons in onze nieuwe vorm te komen aanschouwen en beluisteren. De locatie van het concert is Cultureel centrum ‘De Schuur’ aan de Schoollaan 2 in Hoogmade, voor de gelegenheid omgebouwd tot volwaardige gehoorzaal.

DHH (11) (Small)

Het programma loopt uiteen van pop tot rocks songs. De slagwerkgroep heeft onder leiding van Bert Slingerland weer een zeer afwisselend programma. Zij spelen onder andere de stukken: Be our guest, My heart will go on van Celine Dion en het swingende Wonderful Days van Charly Lownoise en Mental Theo uit de nineties. Het orkest dat door Ton van Overdam wordt gedirigeerd heeft onder andere Happy van Pharrel Williams op het programma en het prachtige MacArthur Park van Donna Summer. Verder staat er een stuk van de Amerikaanse componist Gershwin op het programma en November Rain van rockformatie Guns N’ Roses. Deze song is inclusief zang en basgitaar. Een afwisselende avond wordt het zeker! Tussen de programma’s is er ruimte voor het leerlingenensemble onder leiding van Peter Wolvers.

In de pauze worden loten verkocht voor loterij met mooie prijzen. De hoofdprijzen worden aan het eind van de avond getrokken waarbij de opbrengst volledig ten gunste van de vereniging komt.

We hopen jullie te treffen op 20 mei in Hoogmade in ‘De Schuur’. Aanvang van het concert is 20:00, toegang is gratis.

Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade
www.facebook.com/deheerlijkheidhoogmade

 

Artikel bron: DHH