Vernielingen in Veenderveld en Schoolbaan, getuigen?

Roelofarendsveen – In de Nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 november zijn bij een bedrijf op het Veenderveld 2 bloembakken vernield. Ook werden op het Veenpolderpad een aantal lege bierflesjes gevonden.

En dan uw aandacht voor het onderstaande burgernetbericht:

Getuigen gezocht: vernieling Schoolbaan te ROELOFARENDSVEEN

De politie onderzoekt een vernieling in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze zaak.

De vernielingen vonden plaats tussen zaterdag 11 november 2017 23:00 uur en zondag 12 november 2017 08:40 uur bij het Bonaventuracollega aan de Schoolbaan te Roelofarendsveen, aan de zijde van de Europaweg.(Zie foto 3 via Veense Nieuws)

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Toedracht: Ingooien van een ruit

schoollaan

Heb je iets gezien of gehoord dat te maken heeft met deze vernieling, stuur dan een privébericht naar dit account of bel ons via 0900-8844.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van de vernielingen een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vernielingen, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet, Burgernet, Politieteam Kaag en Braassem, Telefoon: 0900-8844

Artikel bron: Politie