Verkeershinder Alkemadelaan

Roelofarendsveen – Vanaf maandag 15 oktober wordt er gewerkt aan de Alkemadelaan nabij de rotonde van bedrijventerrein de Lasso-zuid. In opdracht van het energiebedrijf worden daar werkzaamheden verricht om een storing te verhelpen. De werkzaamheden zijn noodzakelijk om de voorziening van stroom te kunnen blijven garanderen.

Na het lokaliseren van de storing wordt deze gerepareerd en wordt in kaart gebracht of er vervuilde grond is door mogelijke lekkage van olie uit de leidingen. Waar nodig wordt de grond vervolgens gesaneerd. Afsluitend vinden herstelwerkzaamheden plaats. De verwachting is dat de werkzaamheden tot half november duren.

Auto- en busverkeer blijft gewoon over de Alkemadelaan rijden. De bus richting Leimuiden stopt bij de halte ‘De Lasso’ op de rijbaan, dat kan dan korte vertraging voor het autoverkeer opleveren. Doorgaand fietsverkeer richting Roelofarendsveen en Oude Wetering wordt omgeleid via het Westeinde. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer veilig te laten passeren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de toezichthouder via 071 3327272 of via info@kaagenbraassem.nl.

Artikel bron: Gem. KenB