Verdel ICT & Media Telecombedrijf en Zakelijke dienstverlener 2017

Op donderdag 29 juni vond in The Harbour Club in Amsterdam de feestelijke uitreiking van de ICTWaarborg Awards plaats. Verdel ICT & Media is door het publiek uit 5000 deelnemende bedrijven verkozen tot Telecombedrijf van het jaar 2017 en Zakelijke dienstverlener van het jaar 2017 (Zuid-Holland). “We zijn ontzettend verrast en bovenal trots op het behalen van deze mooie titels!”, aldus eigenaar Barry Verdel. ‘’Vooral het feit dat het om de publieksprijzen gaat; het is uiteindelijk de klant die bepaalt of je het écht goed doet.”

image002

Sinds vorig jaar is Verdel ICT & Media aangesloten bij brancheorganisatie en kennisplatform ICTWaarborg. Door deze certificering zijn de Algemene Voorwaarden, de processen én de mensen altijd up-to-date door toegang tot handige tools, producten en expertise. Dat zorgt ervoor dat zaken netjes zijn geregeld en biedt klanten een stukje extra zekerheid.

Verdel ICT & Media is een no-nonsense totaalleverancier op het gebied van ICT- en mediaoplossingen. Het bedrijf blinkt uit in het zorgen voor een optimale gebruikersbeleving, het geven van persoonlijke aandacht en ICT- en media-advies waar je als ondernemer of particulier daadwerkelijk iets aan hebt. Meer informatie: www.verdel.nl.