Verdel Expert Center op 13 oktober open

 

Roelofarendsveen – Afgelopen zomer verruilde Verdel ICT & Media de Computershop en Technische Dienst voor een gloednieuw Expert Center. In deze huiskamer van het ICT- en mediabedrijf in Roelofarendsveen kun je zes dagen per week terecht voor tips over de beste aankoop, een live demonstratie, uitleg of instructie over jouw website of webshop, de reparatieservice én een goede kop koffie.

verdel

Op donderdag 13 oktober wordt het Expert Center op feestelijke wijze geopend. Jij bent als klant, partner, leverancier, collega, familie of bekende van harte uitgenodigd voor een rondleiding, hapje en drankje. De inrichting en de manier van werken is vernieuwend, dat laten zij jou graag persoonlijk zien. Kom tussen 16.00 en 18.00 uur langs op Veenderveld 32 in Roelofarendsveen.

Verdel ICT & Media blinkt uit in het zorgen voor een optimale gebruikersbeleving, het geven van persoonlijke aandacht en ICT- en media-advies waar je als particulier of ondernemer écht iets aan hebt. Sinds juli 2016 hanteert het bedrijf de krachtige, landelijke verkoopformule Digitotaal voor de beste deals, devices en services. Het Verdel Expert Center dient als hét flagship voor Digitotaal en wordt landelijk uitgerold. Meer informatie: www.verdel.nl.

Artikel bron: verdel