Veiling voor Roy om het gevecht tegen MS te winnen

RegioRoy Schouten (36) uit Roelofarendsveen kwam een aantal weken geleden er achter dat hij PPMS heeft, een progressieve vorm van de zenuwaandoening MS. Zijn enige kans op genezing is een behandeling in Israël. Alleen hangt daar een flink prijskaartje van 160.000 euro aan.

Na het bekend worden van zijn ziekte en wens om er tegen te vechten en voor een behandeling in Israël te willen zijn er spontaan allerlei acties in de regio ontstaan. Zo ook de start van een veiling met fantastische veilingkavels, aangeboden door al die mensen die Roy een warm hart toedragen en hem de kans willen geven het gevecht te winnen van MS. De opbrengsten van deze veiling gaan volledig (geen uitzonderingen) naar de behandeling zonder aftrek van enige kosten. Dat wil zeggen, iedere euro die hier wordt besteed gaat naar dit goede doel.

crowdfunding Roy

Oneindig veel dank aan iedereen die iets heeft aangeboden. Maar net zoveel dank aan ieder die biedt en natuurlijk iedereen die iets wil kopen. Een aantal kavels zal de komende dagen worden toegevoegd. Er volgt een melding op Facebook wanneer een nieuw kavel is aangeboden. Houd daarom de veiling en Facebook in de gaten! De tijd loopt !! Wees er snel bij !!

Alle info op: http://veiling.crowdfundingvoorroy.nl/veiling/

 

Artikel bron: crowdfundingvoorroy