Veen Gaat Vreemd met een zilver randje

Al 25 Jaar Vreemd!

Het is binnenkort weer zover. Voor je het weet staat je favoriete
paasweekend alweer voor de deur en je weet wat dat betekent: de Veen Gaat Vreemd. Dit jaar viert het festival zijn 25ste editie, een zilver jubileum.

Het belooft een extra speciale editie te worden van het jaarlijkse
festival. De Veen Gaat Vreemd (VGV) is ooit begonnen als een klein evenement in 1992. Dit jaar zal het festival voor de 25ste keer worden georganiseerd. Dat gebeurt uiteraard in ware SplotsZ stijl.

Traditiegetrouw staat de eerste dag in het teken van dansen. Op de vrijdag kan je weer jouw beste dancemoves laten zien onder het genot van een drankje, of twee, of drie. Vijf acts staan voor je klaar om de avond een gegarandeerd succes te maken.

17192628_777867645710238_2748810058859655584_o

Zoals altijd wordt je zaterdag getrakteerd op een breed scala van
muziek. Zes willekeurig samengestelde bandjes laten de zaal swingen. Dat is echter niet alles! Speciaal voor het jubileum is er een extra band. Deze jubileumband representeert de harde kern van 25 jaar VGV.

Het jubileumfeest gaat door tot en met zondagavond. De laatste dag is aangenaam vreemd: van gitaargedruis tot orgelherrie en van Rock ’n Roll tot R&B. Op deze afsluitende dag wordt iedereen met open armen ontvangen in de feesttent. Het is tenslotte ‘Vreemd voor Iedereen’.

Auteur: Splotsz
Foto bron: Splotsz