Update afsluiting Lange Brug in Oud Ade

Oud Ade – Met ingang van 7 augustus 2018 is de Lange Brug in Oud Ade voor onbepaalde tijd afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N445.

Update 10 augustus

  • Triatlon – N445 niet open voor autoverkeer op zondag 12 augustus
    zondag 12 augustus is de triatlon Leiderdorp die deels over de N445 loopt. De N445 blijft naast de triathlon open voor hulp- en nooddiensten als dat nodig is. Overig verkeer kan niet over de N445 en wordt omgeleid via de A4. De afsluiting geldt tussen 08.00 en 13.30. Daarna is de weg weer open. Als extra aanduiding komen er twee elektrische tekstwagens bij de Paardebrug in Rijpwetering en op de kruising Oude Schoolhaan – Provinciale weg in Leiderdorp. Bent u tussen 08.00 – 13.30 uur van plan van of naar Oud Ade, Rijpwetering en de campings te rijden? Houd dan rekening met een forse extra reistijd.
  • Arriva
    Rijpwetering wordt vanaf vrijdag 10 augustus, weer meegenomen in de dienstregeling. De bus rijdt via de Pastoor van der Plaatstraat.
  • Hoe lang duurt het?
    Hier kunnen we helaas niets over zeggen. Het onderzoek is nog steeds aan de gang. Daarnaast werken we aan tijdelijke oplossingen en plaatsen we regelmatig updates op onze website.
Artikel bron: Gem. KenB