Uitspraak rechtbank in drugsonderzoek

Leimuiden – Op donderdag 9 november 2017 heeft de rechtbank van Den Haag uitspraak gedaan tegen de hoofdverdachten in het onderzoek van 17 februari 2017.  (zie gearceerde bericht hieronder)

De rechtbank heeft de inmiddels 37-jarige man uit Lisse veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

De inmiddels 30-jarige man uit Leimuiden is veroordeeld tot een celstraf van 24 maanden waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

politie_logo

Instap in boerderij vanwege drugshandel.

Politieteam Kaag en Braassem heeft vrijdag 17 februari onder leiding van de rechter-commissaris een instap gedaan in een boerderij aan de Vriezenweg. De politie had informatie over vermoedelijke drugshandel vanuit het pand en heeft daar eerst onderzoek naar gedaan.

Afgelopen weken hebben agenten geconstateerd dat er veel personen in de avond- en nachtelijke uren aan de deur kwamen die het vermoeden van drugshandel versterkten. De bevindingen uit het onderzoek naar drugshandel leidde nu naar deze instap. De politie trof in het pand, behalve verdovende middelen, ook versnijdingsmiddelen aan. De drugs, versnijdingsmiddelen en gegevensdragers zijn in beslaggenomen voor verder onderzoek.

Tijdens de instap werden een 29-jarige man uit #Leimuiden, een 36-jarige man uit #Lisse en een 31-jarige man uit #Abbenes, aangehouden. De politie doet nader onderzoek naar de verdachten en de drugshandel.

 

Artikel bron: Politie