Tweede Schoolhandbaltoernooi

Rijpwetering – Woensdagmiddag 13 juni vond op het ROAC – Hertogspark in Rijpwetering het 2e deel van het schoolhandbaltoernooi plaats. 2 weken geleden bonden de leerlingen van groep 3-5 de strijd aan. Vandaag was het de beurt aan de groepen 6-8. Er waren 2 poules. 1 met alleen leerlingen uit groep 6 en 1 met leerlingen uit de andere groepen. In de poule van de oudste leerlingen was het al snel duidelijk wie er met de overwinning ging strijken.

RKBS De Klimboom 4 had hoofdzakelijk meiden die op handbal zaten. Het moge duidelijk zijn dat de dames met overmacht, ongeslagen kampioen werden. De strijd om plek 2 was een stuk spannender. Die werd uiteindelijk voor De Kinderbrug 3, voor De Klimboom 2. Bij de jongste groep ging de overwinning naar De Klimboom 1, gevolgd door De Kinderbrug 1 en De Kiem 1.
Ben jij een jongen, heb je vandaag meegedaan en vond je het er leuk? Heb je vandaag niet meegedaan, maar lijkt handbal jou erg leuk? Meld je dan nu aan voor drie proeftrainingen op 14, 21 en 28 juni. Dit kan je doen door een whatsapp bericht te sturen naar 06-22222762 en vermeld je naam en leeftijd, of stuur een mailtje naar roac@adveko.nl.
De proeftrainingen zijn speciaal voor jongens, maar ook meisjes zijn meer dan welkom bij Sportvereniging ROAC. Dus wil je komen handballen, geen probleem. Neem ook dan even contact op met ROAC.

Artikel bron: KenBnieuws