Tweede FeelGood-Open Golfclub Liemeer

Regio – Op maandag 19 september 2016 gaat alweer het tweede FeelGood Open plaatsvinden. Een golftoernooi voor golf-liefhebbers, Fitness- en MKB-ondernemers uit heel Nederland.

tweedefeelgoodopengolfclubliemeer

Net als vorig jaar is de doelstelling om een laagdrempelige en sportieve golf- & netwerkdag te organiseren. Met veel plezier golfen staat voorop, waarbij men het bestaande netwerk verder kan uitbreiden.
Deelnemers kunnen zich met een business-team of individueel inschrijven. De organisatie plaatst je met veel plezier in een mooie FeelGood-flight. Natuurlijk zijn er hele mooie prijzen te winnen!
De golfbaan van Golf- & Countryclub Liemeer zal er in topconditie zijn en is volledig aangekleed in wedstrijdstijl. Een week voor het FeelGood Open zal er top-amateur Golftoernooi plaatsvinden. Gedurende het FeelGood Open blijft die uitstraling gehandhaafd.

Programma maandag 19 september 
Vanaf 11.30 uur staat de ontvangst van de deelnemers gepland waarna het gezelschap geniet van een broodje en een kop koffie.
Starttijd wedstrijd: 13.00 uur
Startvorm: Shotgun over 18-holes golf
Spelvorm: Individueel stableford

Om 17.30 uur genieten alle deelnemers van de FeelGood-Business borrel, met aansluitend een heerlijke daghap van Restaurant de Heeren van Liemeer. Deelname aan dit evenement geschiedt op basis van all inclusive (wedstrijd, maaltijd en 2 consumpties). Het FeelGood-Arrangement kost € 75,00 excl. Btw per persoon.

FeelGood-neary vanaf het terras.
Aan het einde van de dag is er de mogelijkheid om, FeelGood-neary vanaf het dakterras van Restaurant de Heeren van Liemeer naar de green van hole 18 te slaan. Natuurlijk is hiervoor ook een mooie prijs te winnen.

Aanmelden:
http://www.formdesk.com/FGM/Inschrijfformulier_FeelGood_Open