Twee woninginbraken in Nieuwe Wetering

NieuweWetering – De politie onderzoekt twee woninginbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze inbraken.

De inbraken zijn gepleegd tussen zaterdag 18 maart 2017 05:00 uur en maandag 20 maart 2017 08:00 uur aan de Achterweg en de Voorweg te Nieuwe Wetering. Het gaat om woningen die allebei gelegen zijn in de directe omgeving van de Bovenweg. Op de eerste afbeelding bij dit bericht ziet u een via Google Maps weergegeven kaartje van de omgeving. Om privacyredenen worden de exacte huisnummers van de woningen niet genoemd.

Er is helaas geen signalement van de verdachte(n) bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de 0900-8844 óf door het sturen van een privébericht naar dit facebookaccount.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Artikel bron: Politie