Trieste “sinterklaas”surprise voor Natuurbelevingstuin De Bult

Nieuwe Wetering – Op 5 december hoop je op een verrassing. Maar deze verrassingen kunnen we missen als kiespijn. Opnieuw wordt onze krappe kas een poot uitgedraaid. En we kunnen weer aan de slag om alles zo goed als mogelijk te herstellen. Het bericht is geplaatst op Facebook waarbij veel mensen hun afschuw hebben uitgesproken voor de zoveelste nutteloze vernielingen. Hoe stop je die gasten die dit doen, is de vraag. Voorlopig lijkt daar nog geen antwoord op te komen vanwege de ligging van de Natuurbelevingstuin.

vernieling zitje

Je vraagt je af: zitten de daders zó diep in hun puberbubbel dat ze niet doorhebben dat ze een clubje goedbedoelende vrijwilligers en veel liefhebbers van De Bult aan het pesten zijn?! Wat zou het fijn zijn als de volwassenen om deze gasten heen ze duidelijk zouden kunnen maken waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn.

Vermoed je van jouw kind, kleinkind, buurkind, clublid, leerling, maatje, dat hij of zij bij deze acties betrokken is? Doe een poging! Probeer er achter te komen wat hen drijft en biedt ze een positief alternatief.

Auteur: Job Grovenstein
Artikel bron: De Bult