Tiende RABO-Shantyfestival

LEIMUIDEN – Shantykoor “de Marconisten” uit Leimuiden organiseert op zondag 11 september voor de 10e keer het super gezellige RABO-shantyfestival.

10e RABO-shantyfestival
Zoals elk jaar wordt dit festival weer gehouden op het Dorpsplein in Leimuiden.
Naast “De Marconisten” treden nog twee koren op, namelijk Shantykoor “De Zilk” uit De Zilk en zeemanskoor “Bestevaer” uit Giessenburg. Deze drie koren gaan op een groot podium het publiek vermaken met vrolijke en soms melancholieke zeemansliederen, waaronder diverse bekende meezingers.

Het festival begint om 13.00 uur en zal officieel wordengeopend door de directeur van de RABO-bank Groene Hart Noord, dhr. Johan Ram en wordt om ongeveer 17.00 uur worden afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle deelnemende koren.
Tijdens de podiumwisselingen van de koren wordt er opgetreden door het dweilorkest “Nu je er toch Band” uit Nieuw-Vennep.

Na afloop van het festival is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een overheerlijk buffet bij eetcafé “Bij René”.
Aanmelden kan via de mail: bericht@shantykoordemarconisten.nl of via tel.nr. 06-13945018.  Enne vol is vol. Hoort zegt het voort. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan vindt het festival binnen plaats nabij het Dorpsplein.

Mede dankzij de hoofdsponsor Rabobank Groene Hart Noord en overige sponsors hebben wij deze festivals kunnen organiseren. De Rabobank heeft ons op weg geholpen en heeft alle 10 Festivals opgetreden als de hoofdsponsor.  Nu zijn wij voor volgend jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De naam van de nieuwe hoofdsponsor wordt verbonden met het shantyfestival.

Auteur: ahansma
Foto bron: ahansma