Theatergroep Bint met Grutjes & Griesmeel 2

Oude Wetering – Over vriendschap, reizen, dromen en afscheid nemen. Het publiek komt op bezoek bij mevrouw Grutjes en mevrouw Griesmeel. De dames wonen al jaren naast elkaar. Ze houden van zingen, kienen en groentesoep. Als er een luchtpostbrief uit het buitenland in de brievenbus komt, brengt dit een hoop onrust. Zullen de buurvrouwen bij elkaar blijven? Na de voorstellingen vinden er bijzondere ontmoetingen plaats middels het Grutjes & Griesmeel spel.

att-6-dat

Vervoer Combibus
Wilt u naar deze voorstelling, maar heeft u geen vervoer?  Op zondag 6 november is de Combibus ‘s middags voor u beschikbaar. In principe zijn er per rit vier plaatsen. Een rollator is geen probleem (maar rolstoel is helaas niet mogelijk). Opgeven vóór vrijdag 4 november bij de infolijn van de Spil (ma.-vr. van 9.00 tot 11.00 uur, tel. 071 – 3317967). Houd er rekening mee dat de voorstelling om 14.30 uur begint en ongeveer anderhalf tot twee uur duurt.

Kaarten à €5 zijn verkrijgbaar bij boekhandel Veenerick, Noordplein 15, Roelofarendsveen of te reserveren aan de balie van Jacobus. Voorstelling is zondag 6 november om 14.30 uur in zorgcentrum Jacobus, Saskia van Uylenburchlaan 1, Oude Wetering

Artikel bron: Wij Presenteert