Tennissen om de Kaag en Braassem cup

Kaag en Braassem – Zoals elk jaar wordt het tennisseizoen afgesloten met de Kaag en Braassem Cup. Voor alle leden van de tennisverenigingen binnen gemeente Kaag en Braassem is dit tennis toetje een mooie traditie aan het worden. Nog 1eenmaal mogen we de rackets kruisen om dit keer vooral de eer van je eigen vereniging (en natuurlijk jezelf) hoog te houden. Dit jaar zijn jullie van harte welkom op ons gezellige Tennispark in Leimuiden van 3 tot en met 11 november. Er wordt gestreden in de dames-, gemengd en herendubbel categorieën vanaf 17 jaar en in de niveaus 4 t/m 8.

Wij hopen jullie in grote getale te ontvangen dus vertel het rond en neem je clubgenoten mee! Wij zullen er nog een mooi en gezellig tennis feestje van maken samen met jullie, voordat velen van ons de tenniswinterstop in gaan of de binnenbanen opzoeken. De inschrijving is al open via www.toernooi.nl en sluit op zondag 21 oktober 2018.

Verdere informatie zal worden gedeeld via www.toernooi.nl en de website van Tennisvereninging Leimuiden (www.tvleimuiden.nl).