Stem op een mooi initiatief voor een cheque van 500 euro!

Kaag en Braassem – De leden van PRO Kaag en Braassem hebben recent het nieuwe verkiezingsprogramma ‘Goed voor elkaar’ vastgesteld. Maar, zo was de opvatting, als wij ons verkiezingsprogramma ‘Goed voor elkaar’ noemen, moeten we de daad ook bij het woord voegen. Daarom wordt dit jaar voor de eerste keer de ‘Goed voor elkaar-bokaal’ uitgereikt: een bokaal met een cheque ter waarde van 500 euro voor een mooi initiatief in onze gemeente.

Vanwege onze doelstelling, en het geloof in de kracht van onze gemeenschap, met al haar initiatief, geven wij vanaf nu, jaarlijks een fors deel van de contributie inkomsten, die de leden hebben ingebracht, terug aan de inwoners.

De leden van PRO Kaag en Braassem konden lokale initiatieven voordragen. Dit kon een initiatief zijn op het gebied van sport, duurzaamheid, gezondheid, zorg, een initiatief in de wijk, een goed doel, een vereniging, etc.

De voorgedragen instellingen/initiatieven zijn gevraagd of zij in aanmerking willen komen voor deze bokaal. En nu hebben alle inwoners van Kaag en Braassem het laatste woord en kiezen via het PROpiniepanel een winnaar uit.

Ben je geen PROpinie panel lid? Geen probleem, je kan wel een stem uitbrengen. Mocht je lid willen worden meld je dan even aan!

Artikel bron: PROkenB