Start werkzaamheden Kerklaan en Herenweg

Leimuiden/Rijnsaterwoude – Op dinsdag 20 maart a.s. geeft wethouder Herman Haarman het startsein voor de werkzaamheden van twee projecten; aan de Kerklaan in Leimuiden en aan de Herenweg in Rijnsaterwoude.

Mooie voorbeelden van projecten waarbij de plannen voor de herinrichting met inzet van participatie met de aanwonenden tot stand is gekomen. De wethouder geeft deze middag het startsein voor een succesvolle herinrichting.

Datum

Dinsdag 20 maart 2018

Let op; in de brief voor de bewoners van Rijnsaterwoude is eerder de datum van 22 maart genoemd. Dat is 20 maart geworden!

Locatie

14.00 uur Kerklaan Leimuiden, ter hoogte van het bouwbord bij Dorpsstraat 25,

15.00 uur Herenweg Rijnsaterwoude, ter hoogte van het bouwbord tegenover Herenweg 108, bij de kruising met de Zonnedauwlaan.

Aansluitend is er voor inwoners en geïnteresseerden, met een kop koffie, de gelegenheid om vragen te stellen over de Herenweg in het Schoolhuis, van 15.15-16.15 uur. Op beide locaties zal wethouder Haarman het bouwbord onthullen. Daarnaast mag hij bij de Kerklaan even fysiek meewerken op een van de machines. U bent van harte welkom deze starthandelingen bij te wonen.

Artikel bron: gem. kenB