Start verkoop OpDreef fase 2A ‘Aan de Braassem’

Na succes OpDreef fase 1 en 2 nu nieuwe fase in verkoop

Bouwmaatschappij Verwelius start zaterdag 1 juli met de verkoop van een volgende fase van 43 woningen ‘Aan de Braassem’. Fase 2A is een volgend wooneiland met daarop verschillende type woningen. ‘Aan de Braassem’ komen verschillende wooneilanden, elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Geïnteresseerden voor een woning in OpDreef zijn op 1 juli van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur in het Verkoopcentrum op de bouwlocatie aan de Braassemdreef te Roelofarendsveen.

Wonen aan het water
Aan de Braassem’ kent een gevarieerd woningaanbod van sociale koopwoningen, rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen tot kavels voor vrijstaande woningen. Prachtig aan het Braassemermeer en centraal gelegen in het Groene hart, tussen Amsterdam en Leiden. Het waterrijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat veel woningen met hun tuin grenzen aan het water. Een bootje aanleggen in de achtertuin behoort dus tot de mogelijkheden. In fase 2A OpDreef komen rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen te koop in verschillenden prijsklassen. Bij een voorspoedige verkoop start naar verwachting begin 2018 de bouw.

Op 4 juli geeft wethouder Yvonne Peters van gemeente Kaag en Brassem het startsein voor de bouw van de eerste fase van Opdreef welke vorig jaar oktober in verkoop is gegaan.

De woonwijk, in totaal voor 1200 woningen, wordt ontwikkeld door Braassemerland vof, een samenwerking tussen gemeente Kaag en Braassem, Bouwmaatschappij Verwelius en VolkerWessels Vastgoed.