Start nieuwe marriage course in januari

Leimuiden – Samen tijd investeren in elkaar ? Op 7 woensdagavonden kan je jouw relatie op een leuke en inhoudelijke manier versterken. Onder begeleiding samen eten en met z’n tweeën in gesprek gaan over verschillende onderwerpen. En tijd maken voor elkaar op dit ‘verrijkende avondje-uit’. Het programma vindt plaats in de Ontmoeting in Leimuiden en start op 24 januari 2018. Meld je aan via marriagecourseleimuiden@gmail.com of kijk voor meer informatie op Facebook (Marriage Course Leimuiden).

Op 24 januari 2018 start in Leimuiden het Boost-Je-Relatie!- Programma, gebaseerd op het beproefde concept van de Marriage Course. Het programma bestaat uit 7 bijeenkomsten, ontwikkeld om getrouwde of samenwonende stellen te helpen hun relatie te versterken. De avonden bieden op een eigentijdse en laagdrempelige manier de mogelijkheid om over een groot aantal onderwerpen je relatie te evalueren en versterken. De Marriage Course is ontwikkeld om ieder stel (jong én oud, getrouwd of samenwonend) te helpen hun relatie te versterken. Dit programma is bedoeld voor stellen die graag willen investeren in het versterken van hun relatie.

Een avond begint met een diner samen. Na het diner kijken we naar een inleiding over het onderwerp van die avond en ga je daarna met zijn tweeën aan de slag. Na afloop is er tijd om aan de hand van het werkboek samen over de onderwerpen door te praten. De belangrijkste aspecten uit je relatie komen aan de orde en je hebt ruim de tijd hier samen over in gesprek te gaan. Er wordt dus geen groepsgesprek gehouden of terugkoppeling gevraagd. De onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving en ouders en schoonouders.

Deelnemers beschouwen de avonden over het algemeen als een ‘verrijkend avondje-uit’.

Het programma is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar relatie en op een inhoudelijke én leuke manier een “boost” aan zijn/haar relatie wil geven.

De avonden worden gegeven in een ongedwongen en open sfeer in de Ontmoeting in Leimuiden, gelegen aan de Dorpsstraat 51. Het programma is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Leimuiden en Rijnsaterwoude maar staat open voor iedereen. Leeftijd of geloofsovertuiging doen er niet toe, iedereen is welkom!

Het programma vindt plaats op 7 (woensdag)avonden te weten: 24 en 31 januari, 7 en 21 februari, 7, 14 en 21 maart 2018. De avond begint om 19.00 uur met een diner en wordt om 22.00 uur afgerond. De kosten bedragen € 125 per stel. Dit is inclusief een werkboek en de maaltijden.

Meld je aan via marriagecourseleimuiden@gmail.com of kijk voor meer informatie op facebook Marriage Course Leimuiden.

Artikel bron: Family Factory Kaag en Braassem/KenBnieuws