Speelplekken in de gemeente

kaag en Braassem – De firma Hoek is gestart met de inventarisatie van de werkvoorbereiding en de technische uitwerking van het vernieuwen van 17 speelplekken in Gemeente Kaag en Braassem. Hoek kwam met haar plan van aanpak het beste naar voren bij de Europese aanbesteding.

Doel is om goede en aantrekkelijke openbare ruimtes te creëren, waar kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten, spelen en bewegen. De ideeën en ontwerpen, zijn tot stand gekomen tijdens verschillende bewonersmiddagen en –avonden. Met deze input zijn de ontwerpen gemaakt door OBB speelruimtespecialisten. De ontwerpen kenmerken zich door: uitdagende speelaanleidingen en beleving van de natuur.

Op basis van een realistisch en compleet plan van aanpak voert Hoek de werkzaamheden uit. De kracht van de ontmoeting staat voor Hoek centraal bij dit project. Zijn er tijdens de werkzaamheden vragen van bewoners? Deze kunnen ter plekke gesteld worden aan de uitvoerder. Hiervoor wordt een speciaal informatiepunt per speelplek ingericht. We verwachten eind dit jaar alle speelplekken gereed te hebben.

We houden u op de hoogte!

Artikel bron: gem. KenB