Sluisconcert ’17

Roelofarendsveen – Vier lange jaren hebben de liefhebbers erop moeten wachten, maar het Sluisconcert is terug. Met dank aan onze enthousiaste sponsoren, een groep trouwe donateurs en een flinke club vrijwilligers kunnen we straks weer een prachtig podium bovenop de sluis bouwen, zodat je zaterdag 1 juli vanuit een bootje of vanaf de kade kunt genieten van een avond topmuziek met een vleugje theater.

Sluisje (Small)

Paul Koek van De Veenfabriek denkt mee over de programmering en heeft ook voor deze editie weer een oer-Veens thema in petto: de tulp. Het verhaal van onze lokale trots wordt door de hele avond verweven, in woord, klank en kleur.

En natuurlijk zijn er muzikale verrassingen want we krijgen hulp van topartiesten uit binnen én buitenland. The Hague Brass bestaat uit de beste blazers van het Residentie Orkest uit Den Haag en speelt uit diverse opera’s en aria’s (geschikt voor jong en oud). Het Franse zigeunerorkest La Compagnie Du Tire Laine zorgt met hun swingende beats en energieke spel voor heftige deining op het water én de kade.

Lees verder: https://www.facebook.com/events/1717042458595093/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22null%22%7D