Sieneke reikt Marco’s nieuwste album uit

Tijdens het jaarlijkse ‘Sterren Gala’ in Sporthal De Vlinder in Ter Aar heeft Sieneke Peeters zaterdagavond 28 oktober het eerste exemplaar mogen uitreiken van het nieuwe album “Leef Je Droom” van Marco de Hollander.  Het album dat is opgenomen bij Hans Aalbers in Nederhorst ten Berg heeft 14 track met echte Marco de Hollander liedjes.

sieneke reikt album uit

Op het album staan 3 leuke medleys zoals ‘De sfeer van toen’, ‘Zwieren en zwaaien’ en ‘Feest lekker mee’ medley.  Op het album staat ook een duet met Ronnie Tober, samen zingen ze een oude Ronnie Tober hit ‘Leven met jou’. Natuurlijk staan er nog 9 andere liedjes op en de laatst uitgebrachte single ‘Ik voel me gelukkig’ die nog steeds veel op de radio zenders te horen is.

Het ‘Sterren Gala’ dat voor de laatste keer werd gehouden in Sporthal de Vlinder was weer één groot succes.   Met een kleine 1000 bezoekers was het evenement geheel uitverkocht!  De fans van Het Nederlandse Lied konden naast hun eigen Marco de Hollander genieten van optredens van Perry Zuidam, Tamara Tol, Koos Alberts, De Alpenzusjes, Frans Duijts en Sieneke.  Op uitnodiging van gastheer Marco de Hollander kwam ook Stella Bos haar hit ‘De geboorte van mijn kleinkind’ zingen speciaal voor zijn ouders en zus i.v.m. de geboorte van zijn nichtje.

Inmiddels heeft Marco bekend gemaakt dat het Sterren Gala 2018 gehouden zal worden op 27 oktober 2018 in Sportcentrum Nieuwkoop.  Marco gaat hier groot uitpakken met o.a. Jannes en Marianne Weber.