Scootmobiel te water

Woubrugge – Aan de Comriekade is vanmiddag een scootmobiel te water geraakt. De bestuurster, een 79-jarige vrouw uit Woubrugge wilde foto’s maken van de sloop van een pand aan de Comriekade. Bij het pakken van haar fototoestel werd de gashendel geraakt en reed de scootmobiel het water van de Woudwetering in. De vrouw zat er niet op en is gelukkig niet gewond geraakt.

scooter te water

Terwijl de meldkamer van de politie druk bezig was een oplossing te vinden voor de scootmobiel kwam er hulp uit onverwachte hoek. Een medewerker van een bedrijf die in de buurt aan het werk was bood zijn hulp aan. De medewerker is te water gegaan en heeft een zogenoemde strop om de scootmobiel weten te leggen. Met behulp van de graafmachine die op zijn boot stond heeft de medewerker de scootmobiel op het droge gekregen!

De eigenaresse van de scootmobiel was heel blij met alle hulp en gaat het betreffende bedrijf een bedankje sturen. De medewerker van het bedrijf vond het een kleine moeite, hij had er geen bezwaar tegen dat hij op deze facebookpagina zou komen. Hem uiteraard ook namens de politie bedankt!

De eigenaresse van de scootmobiel zou thuisgebracht worden door behulpzame omstanders en zou verder alles regelen met de verzekering.

Artikel bron: Politie KenB
Foto bron: Politie KenB