Sanos Rugzorg over vitaliteit bij Nolina

Woubrugge – Ondernemers uit Kaag en Braassem komen donderdag 29 maart bijeen voor een bedrijfsbezoek met een gezond tintje.

Bij Nolina staat gezondheid en vitaliteit heel hoog in het vaandel. Wist u bijvoorbeeld dat Nolina de tweede prijs heeft behaald met Stigas “Gezond & Vitaal werken 2017” ?
Op 29 maart krijgt u niet alleen een interessante rondleiding van Marcel de Lange door zijn schitterende bedrijf, maar zal in het kader van het OVKB-thema Vitaliteit Sanos Rugzorg een presentatie geven. Nolina heeft voor haar medewerkers een eigen inloop spreekuur met een chiropactor van Sanos Rugzorg.
De kracht van Sanos Rugzorg is dat zij de zorg geven die nodig is om te herstellen van pijn of klachten. Zo kan het zijn dat alleen oefeningen doen niet voldoende is omdat de gewrichten nog niet goed bewegen. Maar zo kan het ook zo zijn dat alleen chiropractische behandeling niet voldoende is.
Bij Sanos rugzorg bepalen de speciaal opgeleide therapeuten of er fysiotherapeutische-, chiropractische of massagebehandeling nodig is, of dat wellicht een combinatie hiervan het beste voor u is.
Wie erbij wil zijn is welkom. Ga hiervoor naar https://ovkb-oost.nl/event/nolina-bedrijfsbezoek/