Samen leer je de taal

Maandag 5 september organiseert Bibliotheek Rijn en Venen in Roelofarendsveen van 14.30 – 16.30 uur het Taalcafé. Het Taalcafé is dé plek waar mensen die de Nederlandse taal nog niet zo goed spreken en mensen die dit wel doen elkaar ontmoeten.

Sinds 2015 organiseert Bibliotheek Rijn en Venen in verschillende vestigingen het Taalcafé. Het Taalcafé worden zeer goed ontvangen en bezocht. Een goede reden om dit minimaal twee keer per jaar te organiseren.

biblotheek

Op een informele en gezellige manier komen bezoekers van het Taalcafé met elkaar in contact en oefenen zij op een laagdrempelige manier met elkaar de Nederlandse taal. Het Taalcafé is net als een gewoon café open voor iedereen.

Niet alleen het oefenen van de Nederlandse taal staat centraal. Het Taalcafé is er ook voor ondersteuning bij taallessen, advies over taalcursussen en voor taalmaatjes of taalcoaches.

Wilt u zelf de Nederlandse taal beter leren of juist anderen hiermee helpen? U bent van harte welkom bij het Taalcafé. Deelname is gratis.

Maandag 5 september 2016 14.30 – 16.30 uurBibliotheek Rijn en Venen Roelofarendsveen, Wilgenstraat 38