Roofviswedstrijd op Kagerplassen en Braassemmermeer

Regio –Zaterdag 27 januari 2018 is er een roofviswedstrijd op de Kagerplassen en Braassemmermeer. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en sponsoren. De hoofdsponsor voor de zevende editie is Raymarine. De inschrijving is geopend vanaf maandag 13 november.

Kagerplassen en Braasemmermeer

Na het succes van voorgaande jaren wordt er weer om de eer gestreden worden rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer, mede mogelijk gemaakt door de Leidse Hengelaarsbond  die hun bondsgebouw beschikbaar stelt.  Ook  HSV deLeede en Sportvisserij MidWest Nederland verlenen hun medewerking.

roofvis

Captains Diner

De eerste koppels hebben via Facebook al aangemeld. De kunnen maximaal  60 teams aan mee doen.  Ook is er dit jaar weer het ‘Captains Diner’ van Bas Regeer (Petit Restaurant de Valk) tijdens de prijsuitreiking. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte voor auto en trailer naast de ingang van het bondsgebouw van De Leidse Hengelaarsbond aan de Zijldijk.

Raymarine

De hoofdsponsor voor de zevende editie 2018 is Raymarine. Naast Raymarine wordt de wedstrijd ook mogelijk gemaakt door Fox Rage, Salmo, Hotspot Fishing, Hengelsport Leiden, Roofvisaas.nl, Hengelsporthuis Sam Teunissen en Hengelsporthuis Henk Teunissen.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.vinnig.nl of alle hengelsportzaken in Leiden en Hotspot Fishing in Rijpwetering. De inschrijfkosten bedragen € 60,- per boot (dus € 60,- voor 2 personen = 4 hengels).

Voor meer informatie, kijk op de website  www.vinnig.nl

Artikel bron: https://www.deroofvis.nl/3792 Raymarine
Foto bron: https://www.deroofvis.nl/3792 Raymarine